köksbänkar i granit och marmor.

Välj köksbänkar som stenskivor med granit och marmor så får du ett slitstarkt kök som är enkelt att leva med. Köksbänkar i granit tål det mesta och kräver nästan inget underhåll alls. Torka rent och torrt så har du ett kök som kanske överlever huset.

Vi levererar köksbänkar som är framtagna för att passa just ditt kök. Våra bänkskivor är skräddarsydda efter dina behov

Granitskivan kan levereras med färdiga hål för diskho, armatur, spishäll eller utskärningar för att passa in. Du kan välja bearbetning för kanter och hörn, raka eller rundade – Det är du som bestämmer! Se vår prislista för priser.

Vi säljer även bordsskivor, fönsterbänkar och hyllplan i förstaklassig sten

Om du har en ritning, skiss eller mått så kan vi hjälpa till att beräkna priset. Vet du måtten kan du enkelt göra det själv då vi anger priset i kr per kvadratmeter. Vid en formad skiva beräknar du kvm genom att multiplicera den bredaste delen med längden.

Sten och arbete i badrum och våtutrymmen

När det gäller sten i badrum så är det viktigt att följa gällande rekommendationer och bestämmelser. Vi rekommenderar att du tar kontakt med certifierade hantverkare så att kraven uppfylls.  För inspiration och mer info kan du besöka Badrumsdax hemsida eller Badrumsdax på Youtube. De är specialister på arbeten i våtutrymmen och följer uppsatta branschregler.

Vi finns med från idé till leverans!

1) Börja på att fundera på stensort. Tänk långsiktigt. Du ska leva med köket under lång tid och det ska kännas behagligt hela tiden.

2) Gör en ritning. Vi kan ge dig råd eller så kan du be en fackman hjälpa dig. Det finns detaljer att tänka på. Har du underskåp så för t ex inte hörnen vara för avrundade så att underskåpens hörn sticker fram.

3) Vid beställning får du en ritning tillsammans med ett totalpris. Leveranstid ca 2-6 veckor efter orderbekräftelse.